петак, 28. април 2017.

TAJNI SASTANCI MUŽEVA SIMONOVIĆEVE I MARTINOVIĆEVE DOKAZUJU TVRDNJE RTV PANČEVO






Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i bivša gradonačelnica i predsednica DS u Pančevu Vesna Martinović održavaju redovnu komunikaciju, a poruke jedna drugoj šalju preko muževa, što dokazuje tvrdnje RTV Pančevo da je Simonovićeva poslušnik DS i da je DS direktno uticala na njenu karijeru. 

Muževi Simonovićeve i Martinovićeve redovno održavaju sastanke na benzinskim pumpama, a fotografija koju vidite nastala je jutros benzinskoj pumpi "Tank" u Pančevu. Zanimljivo je i da je Martinovićeva, kao i Simonovićeva, završila Pravni fakultet u Beogradu i da je jedno vreme radila u Okružnom sudu u Pančevu, a od 2002. do 2007. i od januara 2014. godine i kao advokat.
Stanka Simonović je skorašnjim preinačenjem osuđujućih presuda Osnovnog suda u Vršcu u oslabađajuće, dokazala da je slepi poslušnik jurišnika Demokratske stranke, takozvanih udruženja novinara NUNS i NDNV, a Martinovićeva je u Pančevu poznata po lažnim obećanjima i sumnjivim poslovima.
 
Takođe, treba opet očekivati da se oglasi južnobanatski ogranak advokatske komore Vojvodine, koji je stao u javnu odbranu Simonovićeve, a samo mesec dana ranije nije osudio brutalni javni napad na sudiju Osnovnog suda u Vršcu Cvetu Kajević Grubišić. Čak je i Simonovićeva ćutala dok su Kajević Grubišić i njenu porodicu nemilosrdnim neistinama proganjali na raznim blogovima, portalima i društvenim mrešama. Za to postoje i ozbiljni razlozi.
 
Po čaršijskim pričama, u kojima uvek ima istine, advokati kod Simonovićeve imaju posebne povlastice, koje bi izgubili imenovanjem nezavisnog sudije na kojeg ne mogu da utiču. Kako portal eVršac nezvanično saznaje, Simonovićeva će uskoro u penziju, a kandidat za predsednika Višeg suda u Pančevu je upravo sudija Cveta Kajević Grubišić.
 
Možda se zato i sastaju muževi Simonovićeve i Martinovićeve. Novi, nezavisni i nepristrasni, predsednik Višeg suda u Pančevu verovatno bi započeo renesansu južnobanatskog pravosuđa, na šta bi se teško navikli mnogi advokati, tajkuni, političari, bivše sudije i njihovi sinovi.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.