петак, 21. април 2017.



BELOCRKVANSKE NOVOSTI HAKOVANE    - PIŠU ISTINU!


Spektakularno iznenađenje na medijskoj sceni Bele Crkve. Blog Belocrkvanske novosti otvorio je mogućnost smene zamenice predsednika Opštine Violete Simić, što je, kako saznajemo, blisko istini. To ukazuje i na mogućnost da je ovaj blog - hakovan.

Belocrkvanske novosti objavile su da Violeta Simić redovno prima platu, a da ništa ne radi. Saznajemo da zamenica zaista nema nikakvog učešća u redovnom radu i projektima lokalne samouprave koji vode ka poboljšanju životnog standarda svih stanovnika ove južnobanatske varošice.



- Ne želim u javnosti da komentarišem rad zamenice Simić. Mi smo tim koji ima samo jedan cilj, a to je stvaranje uslova za što brži oporavak Bele Crkve. Saznajem sa društvenih mreža da će moja zamenica podneti ostavku. Nismo o tome razgovarali, niti je to iko tražio, niti će tražiti. Ostavka je lični čin, u skladu sa osećanjima funkcionera koji je podnosi, kaže Darko Bogosavljević predsednik opštine Bela Crkva.

Belocrkvanske novosti objavile su i da se javno govori da će Violetu Simić na mestu zamenika naslediti Darko Stanojev. Ovaj domen špekulacija niko u lokalnoj samoupravi nije želeo da komentariše, ali nam je naglašeno da opštinski odbor SNS funkcioniše na visokom nivou i da su odnosi unutar stranke stabilni i na zavidnom nivou, što se pokazuje i u svakodnevnom životu.

Samo se jednog bojimo. Da je ovaj tekst napisao lažni novinar Stefan Cvetković. Ako jeste, onda mu je nestalo lekova i definitivno je prolupao! Ovaj lik i istina nemaju ništa zajedničko.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.