петак, 10. март 2017.

 

PUKLA KOMBINACIJA - SNAJKA DOBILA OTKAZ U PORESKOJ UPRAVI




Posle pisanja prvog vršačkog informativnog portala evrsac.rs reagovali su nadležni organi pa je snajka VIP gosta direktora vršačke filijale dobila raskid ugovora u Poreskoj upravi. 
Da podsetimo, direktor filijale "B" Poreske uprave Vršac Rajko Guteša, pre par dana je dokazao tvrdnje medija da je to sigurna kuća za vršačke tajkune i uzurpatore. Bez objavljenog konkursa, na mestu inspektora zaposlio je snaju jednog od "bumbara", koja se do sada, iako mlada, već "prošetala" kroz Gradsku kuću, radila u kancelariji javnog beležnika i odjednom postala stručnjak za porez.
Prema našim izvorima iz vršačke Poreske uprave, "bumbar" je VIP gost Guteše u Poreskoj upravi, njega i njegove prijatelje uzurpatore dočekuje kao kraljeve, a za to, kažu, postoje i razlozi. Kada je pre 11 godina proglašen tehnološkim viškom u Poreskoj upravi, Guteša se za pomoć obratio upravo "bumbaru" koji je imao mogućnost da mu pomogne u sudskom sporu i da se vrati na posao.
Kada se znaju činjenice, potpuno je jasno zašto Guteša, kao direktor filijale Poreske uprave, nije upozorio svog "prijatelja" da na vreme plati porez. "Bumbar" nije u zakonskom roku prijavio da je u 2015. godini zaradio nešto manje od 30 hiljada eura, niti je u zakonskom roku platio porez, pa će se, uskoro, naći pred licem pravde, a na osnovu prijave Poreske uprave.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.