петак, 24. март 2017.

 

PARK U DUPLJAJI PONOVO U FUNKCIJI



Nakon postavjanja javne rasvete u Grobljanskoj ulici i rekonstrukcije školske zgrade koja se privodi kraju, u naseljenom mestu Dupljaja nastavjeni su radovi na uređenju sela. Radnici JKP „Belocrkvanski komunalac“ rekostruisali su klupe, očistili smeće i pokosili travu u parku.


Dupljaja, jedno od najmanjih naseljenih mesta u opštini Bela Crkva poznata je po velikom broju dece, pa će čišćenje parka uz rekonstrukciju školske zgrade koja se privodi kraju znatno doprineti kvalitetu života dece i mladih.
- Lepo je ponovo videti park sa klupama. Moje životno opredeljenje je zaštita živote sredine, rođena sam u Dupljaji i imam nameru da u svom selu ostanem pa me ova akcija voma raduje, kaže Marina Sirovi.
Radovi u parku podjednako su obradovali i starije stanovnike Dupljaje koji park pamte kako kažu iz vremena kada su u njemu u toku letnjih meseci organizovali igranke, a u toku školskih i omladinskih akcija učetvovali u uređenju parka.
- Ofarbaćemo i betonske delove klupa, u planu je i postavljanje kanti za otpatke na svim raskrsnicama u svim naseljenim mestima, a Saveti mesnih zajednica u većoj ili manjoj meri animiraju stanovnike da prikupljanjem pet ambalaže u žičanim kontejnerima doprinesu nabavci uličnih kanti za smeće, ili neke druge opreme za koju procene da im je neophodna, kaže Milica Vitomirov vd direktora JKP “Belocrkvanski komunalac“.
Radnici komunalnog preduzeća će ovih dana postaviti nove table na koševima i napraviti postament kako bi drugi koš vratiti na mesto. Uz tribine su postavljene dva betonska držača za korpe za smeće, koje će moći da koriste kao privremeno rešenje i posetioci parka.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.