четвртак, 19. јануар 2017.

  EVO ZAŠTO TIKIĆ FINANSIRA LSV U JUŽNOM BANATU !


Uzurpator državnog obradivog zemljišta Dragan Tikić iz Parte, finansijski podržava LSV zbog pojedinaca, koji se ističu agresivnošću i napadima na SNS, u kojima ne prezaju ni od dokazanih kriminalnih dela, poput paljenja automobila i kuća. 
Ali, izgleda da iza cele političke priče i podrške stoji čist interes. Kao sa uzurpacijom - na štetu države!
Prema našem izvoru, čije ime će biti dostupno državnim organima, interes su reka Dunav, kanal DTD, te šuma i pojedini državni organi u kojima rade pomenuti članovi LSV, a nad kojima Tikić, paor koji je sa svega četiri razreda osnovne škole, u najtežim godinama za srpski agrar stekao imovinu vrednu nekoliko miliona eura - želi kontrolu.
Porodica Tikić vična je agresiji i fizičkim napadima, pa po tom obrascu biraju i saradnike. Jedan od njih je član LSV Dušan Anukić, poznat po uličarskom ponašanju i serijskim pokušajima izazivanja fizičkih incidenata u SO Bela Crkva. Kreator je obesnih napada na funkcionere SNS, koji ovakvo ponašanje za sada podnose dostojanstveno i u skladu sa zakonom.
Agresivno ponašanje, koje je zaštitni znak Tikićeve ekipe, Anukić demonstrira i kao ribočuvar u JP "Vojvodina Vode". Pre izvesnog vremena je na čamcu porodice Milenković razvalio spremnik i ukrao dva džaka ribarskih mreža i vesla, a onda je očevicima rekao da im poruče da će im zapleniti i čamac ako se ponovo ne učlane u LSV.
Oni i druge podstrekuju da fizički ugrožavaju funkcionere i članove SNS i uništavaju njihovu imovinu. Da podsetimo, aktivista LSV Stanko Živanov podmetnuo je požar na kući i dva automobila, u vlasništvu funkcionera SNS, a potom dao i izjavu nadležnim organima kojom je priznao da je bio instruisan i da je krivična dela počinio jer je žrtva kampanje njegove partije protiv SNS.
Da podsetimo, štab LSV za prethodne izbore nalazio se na benzinskoj pumpi porodice Tikić u Jasenovu. Takođe, Tikić je po svaku cenu i protivno zakonima, koristio Osnovni sud u Vršcu kako bi jednoj porodici iz Grebenca oduzeo benzinsku pumpu i magacine, koji se nalaze na stotinak metara od kanala DTD.
Da podsetimo i da je policija, avgusta prošle godine, u Jasenovu, zaustavila cisternu koja je prevozila samo 8.4 tona nafte bez prateće dokumentacije. Vozač je dobio prijavu za krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. A gde je završio ostatak nafte iz cisterne?! Prema našem izvoru, centar šverca nafte je u Dubovcu, na Dunavu, nedaleko od Bele Crkve.
Nastaviće se...

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.