понедељак, 28. март 2016.

KPA BELA CRKVA - VISOKI PLASMANI U NOVOJ TAKMIČARSKOJ SEZONI


Članovi "KPA Bela Crkva" od februara nižu uspeh za uspehom, kako u ronjenju na dah, tako i u podvodnoj fotografiji.


Na Otvorenom Šampionatu Srbije u ronjenju na dah održanom u Beogradu osvojili su u ekipnom plasmanu 3. mesto. U konkurenciji su bile ekipe iz Grčke, Hrvatske, Crne Gore i Kipra, a klub iz Bele Crkve je bio najbolje plasirani domaći klub.
Visok plasman ostvaren je i u pojedinačnoj konkurenciji, Jasna Gera je osvojila prva mesta u statici i dinamici, Dušan Mihajlović je zauzeo 3. mesto, a Marko Lazarević 2. mesto u disciplini dinamika sa perajima.
Na Prvenstvu Srbije u podvodnim veštinama u Somboru u ekipnom plasmanu KPA je osvojio 3. mesto. Takmičarski par Neven Selaković - Dušan Mihajlović osvojio je 3. mesto, a za klub su se takmičili i Oliver Jankulov i Miloš Radosavljević.
Podvodna fotografija se neguje u ovom klubu godinama, pa nije izostao ni rezultat na 8. Međunarodnom festivalu podvodnog filma i fotografije u Pančevu, na kom u kontinuitetu ostvaruju dobar plasman. Ove godine fotografije su izložili Slobodan Savatović i Marko Lazarević čija je fotografija u kategoriji kompozicije osvojila prvo mesto.
Podvodni film "Som" autora Slobodana Savatovića i Marka Lazarevića je posle premijernog prikazivanja u Beogradu bio prikazan i u Pančevu.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.