петак, 5. фебруар 2016.

BOLJI USLOVI ZA BELOCRKVANSKE FUDBALERE


Prvi tim FK BAK iz Bele Crkve priprema se za nastavak takmičarske sezone. Škola fudbala je proširena i na rad sa predškolcima, pioniri će uskoro otputovati u Grčku na pripreme.
Rukovodstvo kluba posebno ističe da u prvom timu igraju samo dvojica fudbalera koji nisu iz opštine Bela Crkva i da klub ima sve više članova.
Jesenji deo takmičarske sezone BAK je završio na 6. mestu Područne lige Pančevo. Pripreme za nastavak sezone počele su ove nedelje, kako fudbaleri kažu na vreme da bi se u nastavku sezone nastavio i niz dobrih rezultata.
- Počeli smo sa pripremama i nadamo se da ćemo u nastavku pružiti dobru igru i rezultate kakve smo ostvarili pred kraj jesenjeg dela takmičenja. Za kondicione treninge koristimo pomoćni teren i šuškavce koje je klub nabavio, a trenerke koje nam je obezbedio fudbalski savez opštine će nam dobro doći za putovanja, kaže kapiten prvog tima Petar Vitomirov.
Igor Radulov je fudbaler, ali i trener dečacima u omladinskoj školi fudbala. Od ove godine počeo je da radi i sa dečacima predškolskog uzrasta sa kojima je kako kaže, pravo zadovoljstvo raditi jer su oni budućnost kluba, i veoma zainteresovani da nauče da igraju fudbal.
- Prvi put nakon dve decenije pioniri BAK-a će otići na pripreme u inostranstvo. Zahvaljujući sredstvima koja su obezbedili klub i roditelji, oni će 7.februara otputovati u Grčku, kaže predsednik kluba Aleksandar Marinković.
Cilj lokalne samouprave je da se svi mladi bave sportom, u skladu sa tim će i dalje podržavati sva sportska društva kaže Milan Grujić član opštinskog veća za sport.
Podršku ovom cilju svakako pruža i rad opštinskog fudbalskog saveza koji je uz trenerke za igrače BAK-a obezbedio od FSS sportsku opremu za svih 10 fudbalskih klubova.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.