петак, 16. фебруар 2018.

POKRAJINA PODRŽALA PROJEKTE U RADNOJ ZONI


Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine odobrila je opštini Bela Crkva je 26,3 miliona dinara za projekat javnog osvetljenja u Jezerskoj ulici i u industrijskoj zoni.
Ugovor je predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću uručio predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović.
Obimni infrastrukturni radovi u industrijskoj zoni u Beloj Crkvi obavljaju se od jeseni 2016. godine. Saobraćajna infrastruktura je gotovo završena, u toku su radovi na postavljanju kablova za puštanje u rad transformatora snage jednog megavata.
Izabran je izvođač radova za izgradnju kanalizacione mreže. Radove finansira Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine sa 18,46 miliona dinara, dok lokalna samouprava učestvuje sa 3,7 miliona dinara.
- Obezbeđivanjem sredstava za javnu rasvetu, korak smo bliže opremanju industrijske zone. Veliku zahvalnost dugujemo Upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine koja je delimično, ili u potpunosti finansirala svaku od preduzetih radnji. Veoma nam je važno da se poslovi obavljaju predviđenim tempom jer na osnovu toga imamo bolju poziciju u razgovorima sa potencijalnim investitorima – rekao je Darko Bogosavljević, predsednik opštine Bela Crkva.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.