уторак, 12. децембар 2017.

RADOVI NA SANACIJI RUPA NA SAOBRAĆAJNICAMA U BELOJ CRKVI I KRUŠČICI



Radovima koji se izvode na krpljenju rupa na saobraćajnicama i zvanično će biti završene sve pripreme za zimski period. Danas se radi u Beloj Crkvi u nekoliko ulica, i na saobraćajnici u ulici Cara Dušana u Kruščici. Radove izvode JKP „Belocrkvanski komunalac“ i firma „JMD“ iz Pančeva koja je ove poslove dobila po javnoj nabavci.
Pripajanjem JP Direkcija za izgradnju JKP „Belocrkvanski komunalac“ preneti su i poslovi na tehničkom održavanju saobraćajnica. Radnici komunalnog preduzeća su prethodnih dana radili na pripremi – opsecanju i čišćenju delova saobraćajnica na kojima se danas popunjavaju rupe. Radovi su završeni u Miletićevoj ulici i asfalteri su trenutno u Kruščici.


-Radovi se izvodne kvalitetno, isecali smo mnogo veće površine do dubine od 7 – 8 cm do tvrde podloge, kako bi asfalt držao dobro. U zavisnosti od količine asfalta, danas planiramo da uradimo i saobraćajnice u ulicama Hajduk Veljka, Branka Radičevića, Save Munćana, Jovana Popovića i Vojvođanskih brigada. Ukoliko nam nestane asfalta, radove u navedenim ulicama nastavićemo najkasnije 13. decembra jer će tada kao i danas vremenski uslovi biti pogodni. U svakom slučaju, sve što je planirano biće odrađeno, kaže Šiman Irović, poslovođa parking servisa i tehničkog održavanja saobraćajnica.


-Radovi na krpljenju rupa izvođeni su dva puta godišnje i dok su bili u nadležnosti Direkcije, tako je i ove godine. Stekli su se uslovi da pre kalendarskog početka zime uradimo ovaj posao. Sanirane su udarne rupe na putnom pravcu Kajtasovo – Grebenac – Dupljaja, kao što smo i obećali na sednici SO Bela Crkva, i nastavili u Beloj Crkvi, rekla je Milica Vitomirov vd direktora JKP „Belocrkvanski komunalac“.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.