петак, 8. децембар 2017.

ODLIČNI REZULTATI SVIH SELEKCIJA FK "BAK"

Prvi tim FK „BAK“ jesenji deo prvenstva u prvoj Južnobanatskoj ligi završio je na prvom mestu. Omladinska ekipa izborila je plasman među najboljih šest u kvalitetnoj ligi Vojvodine, a petlići su na Međunarodnom turniru u Aradu osvojili 4. mesto u konkurenciji 12 ekipa i ovog vikenda će započeti novi ciklus takmičenja u Mini Maksi ligi.
Prvi tim FK „BAK“ u jesenjem delu prvenstva je imao odlične partije, pa ni rezultat nije izostao.
- Ostvarili smo zavidan rezultat sa 13 pobeda i 2 poraza. Želimo da se pojačamo sa dva igrača da bi ostvarili zacrtani cilj a to je prvo mesto i ulazak u Vojvođansku ligu. Ne želimo da igramo baraž kao u prošloj sezoni, verujem u svoj tim i rukovodstvo kluba, poručuje trener Dejan Babić.
Dugo neka mlađa selekcija FK“BAK“ nije igrala kvalitetnu ligu Vojvodine, a ove godine posle osvajanja prvog mesta u omladinskoj ligi Južnog Banata, izboren je plasman u najelitnije takmičenje omladinaca u Vojvodini. Omladinci su dva kola pre kraja prve faze takmičenja izborili plasman u play off , zauzevši drugo mesto u grupi, odmah iza FK“Dinamo“ iz Pančeva.
Na proleće 2018. godine, mladi fudbaleri će odmeriti snage sa omladincima, koji zauzmu jedno od prva dva mesta u omladinskoj ligi Vojvodine, grupa Bačka i Novosadsko-sremske grupe. Za sada su pored FK“BAK“ i FK“Dinamo“ sigurni učesnici play off-a , FK“Vojvodina“ iz Novog Sada i FK“Bačka“ iz Bačke Palanke.
Nakon 10 odigranih kola biće poznato ko će se od sezone 2018/19 takmičiti u omladinskoj ligi Srbije.
- Bez obzira na rezultat u play off- u , uprava i navijači FK“BAK“ su ponosni na ono što su omladinci, do sada uradili. Za samo godinu i po dana koliko je na okupu ova selekcija, posle dugog perioda u kom FK“BAK“ nije ni imao omladinski tim, ovi momci su uspeli da vrate ime kluba na fudbalsku mapu Vojvodine. Ekipa je sastavljena od igrača iz opštine Bela Crkva i grada Vršca, koji su za veoma kratak vremenski period uspeli da naprave odlicnu atmosferu u ekipi gde su drugartsvo i tim uvek na prvom mestu, kaže trener Nebojša Ilić.
Fudbaleri rođeni 2006. godine i mlađi, čine sastav petlića koji su nedavno na Međunarodnom turniru u Aradu u konkurenciji 12 ekipa iz Rumunije, Mađarske i Srbije u grupi bili drugi, au ukiupnom plasmanu četvrti. Ovog vikenda će početi takmičenje u Mini Maksi ligi u kojoj su u prošloj sezoni osvojili treće mesto.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.