петак, 27. октобар 2017.

PREDSEDNIK IO SNS U JUŽNOM BANATU: POLITIKA JE STVAR POVERENJA I REZULTATA, ZATO JE SNS VODEĆA STRANKA, OPOZICIJA JE NEMOĆNAPredsednik IO SNS Darko Glišić posetio je danas Opovo gde je prisustvovao sastanku proširenog sastava OO.
Zajedno sa koordinatorom SNSa za Južni Banat Brankom Malovićem i predsednikom odbora Zoranom Tasićem razgovarao je sa funkcionerima i članstvom o ostvarenim rezultatima i planovima za naredni period.


Istakao je da je stranka u proteklom periodu naporno radila i da se zbog toga nalazi na pozicijama na kojima se nalazi. Opozicija je nemoćna, i zbog toga pribegava prostaklucima, ocenio je Glišić.
Ostvareni rezultati ne samo u Opovu, već i u celom Južnom Banatu su dokaz dobrog rada na terenu i posvećenosti u ostvarivanju stranačkih ciljeva. Takođe, dokaz za to je i rad usmeren u interesu građana i njihovih potreba. Naglasio je da je Južni Banat imao sreću da dobije takvog koordinatora kao što je Branko Malović,  koji zna da radi svoj posao, koji je puno zahtevan, ali kome su interesi stranke na prvom mestu.
Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.