четвртак, 3. август 2017.

KO JE IMAO SREĆE DA SE JUTROS PROBUDI U BELOJ CRKVI,MOŽE DA POGLEDA OVE LETNJE SADRŽAJE KOJIH IMA NA PRETEK


Leto u Beloj Crkvi nikada nije bilo sadržajnije. Klincoteke u muzičkom paviljonu, bioskopske projekcije na otvorenom, igre na vodi, moto skup, festival salse i baćate, veče u parku uz DJ Zindu… i to sve pod pokroviteljstvom lokalne samouprave kako bi se iz Bele Crkve ponele lepe uspomene ne samo sa jezera, Nere i Karaša.
Lepo je videti decu kako umesto u računar ili TV gledaju film u parku i to zadubljeni u sadržaj toliko da im drugari koji su vozili bicikle i rolere oko njih uopšte nisu remetili pažnju.


U isto vreme na obali Vračevgajskog jezera 400 prelepih motora koje posetioci zagledaju sa svih strana i u isto vreme pevaju uz odlično izvođenje rok hitova bendova „The frižiders“ iz Pančeva,  „Laki i kompanija“ iz Banatskog Karlovca  i „Zona katastrofe“ iz Novog Sada. Najveći broj posetilaca bio je naravno, ispred bine. Organizacija moto skupa i ove godine ocenjena je kao izuzetna po čemu je motociklistički klub RIP poznat već dugo, a na zadovoljstvo lokalne samouprave pod čijim se pokroviteljstvom moto skup održava.


A u toku dana, uživanje na jezerima, Neri, Karašu sve do zalaska sunca.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.