субота, 29. јул 2017.

 

MOTO SKUP OVOG VIKENDA

 



Vikend pred nama biće veoma uzbudljiv u Beloj Crkvi. Kada su svi bili ubeđeni da moto skupa ove godine neće biti, varošicom i društvenim mrežama proširila se informacija-motociklistički klub RIP pod pokroviteljstvom lokalne samouprave i sedamnaestu godinu za redom će organizovati moto skup i biće domaćini bajkerima koji su učestvovali na 14. Turističkom  reliju Moto Asocijacije Srbije.
Moto skup u organizaciji članova kluba RIP odavno je postao jedan od brendova Bele Crkve. Kratak rok za organizaciju im kažu ne smeta jer imaju 16 godina iskustva za sobom.
Motociklistički klub RIP od samog osnivanja organizuje moto skup poslednjeg vikenda u julu mesecu . Za sada se najavljuje klasičan program sa bajkerskim igricama na obali Vračevgajskog jezera i ne otkrivaju koji će bendovi nastupiti. Sve ljubitelje moto skupova i dobrih rok koncerata organizatori će držati u neizvesnosti najverovatnije do petka kada će biti otvorena kapija kampa za bajkere.
Spletom okolnosti jedan od osnivača Moto Asocijacije Srbije, moto klub RIP biće i domaćin bajkera učesnika 14.turističkog relija pa se može očekivati odlična poseta kao i ranijih godina.

Vikend pred nama biće veoma uzbudljiv u Beloj Crkvi. Kada su svi bili ubeđeni da moto skupa ove godine neće biti, varošicom i društvenim mrežama proširila se informacija-motociklistički klub RIP pod pokroviteljstvom lokalne samouprave i sedamnaestu godinu za redom će organizovati moto skup i biće domaćini bajkerima koji su učestvovali na 14. Turističkom  reliju Moto Asocijacije Srbije.
Moto skup u organizaciji članova kluba RIP odavno je postao jedan od brendova Bele Crkve. Kratak rok za organizaciju im kažu ne smeta jer imaju 16 godina iskustva za sobom.
Motociklistički klub RIP od samog osnivanja organizuje moto skup poslednjeg vikenda u julu mesecu . Za sada se najavljuje klasičan program sa bajkerskim igricama na obali Vračevgajskog jezera i ne otkrivaju koji će bendovi nastupiti. Sve ljubitelje moto skupova i dobrih rok koncerata organizatori će držati u neizvesnosti najverovatnije do petka kada će biti otvorena kapija kampa za bajkere.Spletom okolnosti jedan od osnivača Moto Asocijacije Srbije, moto klub RIP biće i domaćin bajkera učesnika 14.turističkog relija pa se može očekivati odlična poseta kao i ranijih godina.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.