субота, 8. јул 2017.

DOŠLA JE IZ LOS ANĐELESA I PROPLIVALA U BELOJ CRKVI ZA TRI DANA

 


Lenna Van Meurs ima pet godina, rođena je u Amserdamu, živi u Los Anđelesu, a proplivala je u Beloj Crkvi. Tata je iz Holandije, mama iz Beograda, otkud Lenna u Beloj Crkvi?
Vesna i Milutin Popović, baka i deka Lennini iz Beograda već 14 godina letuju u Beloj Crkvi. Ove godine pridružili su im se i unuka Lenna i unuk Luuk koji ima devet godina i koji je prvi počeo da trenira kod Dragana Milojevića vaterpolo, pa se Lenna zainteresovala za plivanje.
- Pitali smo Dragana da li bi hteo da joj održi nekoliko časova, pristao je. Ispostavilo se da je naša Lenna među najuspešnijim malim plivačima koje je Gagi ikada imao jer je proplivala za samo tri časa i roni otvorenim očima. Za Belu Crkvu će je ova uspomena zauvek vezivati, a koliko se njoj i bratu dopada ovde govori i to da su već izrazili želju da naredne godine ponovo dođu, a nema razloga da tako ne bude jer smo supruga Vesna i ja tokom celog leta u Beloj Crkvi.
Nisu samo baka i deka ponosni na to što im je unuka brzo proplivala, ponosan je i trener.
- Lenna je najtalentovanije dete koje se pojavilo u mojoj 14 godina dugoj karijeri trenera u školi plivanja. Za tri dana naučila je prsno, leđno i da se održava na vodi. Toliko joj se dopalo, da su boravak produžili za 7 dana. Nadam se da ću joj i naredne godine biti trener u školi stilskog plivanja, ističe Dragan Milojević- Gagi.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.