субота, 4. март 2017.


ZAJEDNIČKA PROSTORIJA
U  JKP "Belocrkvanski komunalac"  

                
Za dobar učinaku radu neophodna je i briga rukovodstva o radnicima smatraju u JKP „Belocrkvanski komunalac“ . Tako su zaposleni na poslovima odnošenja smeća i drugim poslovima na terenu uz svu neophodnu opremu, dobili i novu dobro opremljenu zajedničku prostoriju.


















Za materijal je izdvojeno 250.000,00 dinara, a radove je većim delom izveo Mladen Krsten, radnik preduzeća koji sticajem okolnosti ima iskustva u raznim poslovima.. Sada su pauze u zajedničkoj prostoriji sa novim ormarićima za odlaganje garderobe, izuzetnim ventilacionim sistemom i grejanjem druga priča.
- Radio sam celog leta između osnovnih poslova u firmi, zbog toga se odužilo, ali je vredelo, kaže Mladen Krsten radnik JKP „Belocrkvanski komunalac“.
Novi sanitarni čvor je završen, ostalo je da se dovrši kupatilo. Mladen je pomoć tražio samo za uvođenje grejanja i postavljanje vodovodnih instalacija. Stanislav Radojković ističe i razliku u odnosu prema radnicima.
-Radim povremeno od 2012.godine u ovom preduzeću i uslovi za rad tada i sada ne mogu da se uporede. Imamo HTZ opremu, po dva para cipela, rukavice nam daju na svakih sedam dana, a ovakva prostorija i uslovi za rad teško da negde mogu da se nađu. Što je najvažnije niko ne lomi kičmu, ako je posao teži radi ga više nas, kaže Stanislav.
Do adaptacije i opremanja novog prostora radnici su se presvlačili u hangaru.
- Nisu imali osnovne uslove, nisu imali gde ni da sednu. Zbog toga smo opremili ovu prostoiju u kojoj svako ima ormarić za ličnu garderobu, u toplom i čistom prostoru u pauzi mogu da popiju kafu, kaže Milica Vitomirov, vd dirktora JKP „Belocrkvanski komunalac“.
Čista topla i prostrana, ova prostorija će za letnje uslove biti opremljena i klimom, a uskoro se očekuje i nabavka aparata sa vodom.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.