уторак, 21. март 2017.

 

BEZREZERVNA PODRŠKA SOCIJALISTA VUČIĆU U VRŠCUPredsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović, na današnjem sastanku sa koordinatorom Srpske napredne stranke za južni Banat Brankom Malovićem, izjavio je da će ta stranka na svim nivoima, pa tako i u Vršcu, bezrezervno podržati kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.
Bajatović je na sastanku  gradskih odbora SNS i SPS rekao da će u narednim danima intenzivirati kampanju. Na sastanku je zaključeno da izbor Vučića za predsednika Srbije značajno doprinosi stabilnosti, miru i unapređenju ambijenta u Vojvodini, kao i da je izbor Vučića garancija za ravnopravnost i nastavak negovanja multietničnosti i multikonfesionalnosti na ovim prostorima.
On je podsetio da je ceo SPS veoma jasan i da smatra da je podrška Aleksandru Vučiću uslov ekonomskog napretka, kao i da je njihov cilj je da se Srbija ne zaustavlja na svom putu, jer "ne žele da se u Srbiju unosi politička nestabilnost kakva postoji u okolnim zemljama".

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.