понедељак, 2. јануар 2017.

2017. U BELOJ CRKVI U ZNAKU OBELEŽAVANJA TRI VEKA POSTOJANJA VAROŠICE Darko Bogosavljević, predsednik: Cilj su nam NOVA radna mesta!


U 2017. godini prioritet u radu lokalne samouprave opštine Bela Crkva i dalje će biti kapitalna ulaganja, privlačenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, produžena turistička sezona, ali i obeležavanje tri veka postojanja varošice, ističe predsednik Darko Bogosavljević.
– To da je Bela Crkva mala opština, sa malim budžetom nikada više ne sme da bude opravdanje. Ove godine smo pokazali da sa dovoljno angažovanja, dobrom saradnjom sa višim nivoima vlasti i koordinacijom poslova u organu opštinske uprave možemo mnogo da postignemo i tako ćemo nastaviti, ali još jačim i bržim tempom jer vremena za čekanje nema. Uložićemo napor da do polovine 2017.godine industrijska zona bude kompletno opremljena, da bi investitor sa kojim smo u završnoj fazi sklapanja ugovora do tada počeo da zapošljava, što je prioritet koji smo sebi dolazeći na funkcije zadali, obećali i moramo da ispunimo. Među važnim ciljevima su i uređenje izletišta „Siga“, nastavak radova na izgradnji biciklističkih staza, uređenje prilaznog puta reci Neri, uređenje vidikovca „Tri krsta“. U isto vreme neće biti zapostavljene ostale oblasti rada, budžetom smo opredelili više sredstava za razvoj sporta, za socijalna davanja, zdravstvene usluge, školstvo, naglašava Bogosavjević.
Prema njegovim rečima, Karnevalski odbor i odbor za obeležavanje tri veka postojanja Bele Crkve uveliko rade i očekuje se dosta novina u varošici, a godina će proteći u znaku znatno većeg broja turističkih sadržaja i naravno brojnih aktivnosti na obeležavanju velikog jubileja.
– Svim stanovnicima opštine Bela Crkva želim dobro zdravlje, puno uspeha u svemu čime se bave i da u narednu godinu i godine koje će doći gledaju sa puno optimizma, jer će lokalna samouprava učiniti sve što može da omogući da se poveća standard života. Srećna Nova godina!, poručio je predsednik opštine Bela Crkva.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.