петак, 2. децембар 2016.

STOP: CVETKOVIĆ OSTAO NA VRATIMA HEMOFARMA!

Služba protokola kompanije Hemofarm ŠTADA ocenila je da Stefan Cvetković iz Bele Crkve ne može kao novinar da prisustvuje velikom jubileju i otvaranju zgrade "Kvalitet" - jer to nije. Da jeste, ušao bi.


Cvetković je, uz asistenciju policije, zaustavljen na kapiji Hemofarma i nije mu dozvoljen ulaz, iako je tvrdio da on jeste novinar i da se akreditovao. Spiskovi sa akreditacijama pravih novinara iz svih javnih glasila u zelji pregledavani su nekoliko puta. Ali, Cvetković nije bio na spisku. Zamoljen je da odstupi.
Velikom jubileju, 10 godina grupe ŠTADA u Hemofarmu i otvaranju nove zgrade Kontrole kvaliteta, prisustvovali su i premijer Srbije Aleksandar Vučić, ambasador Nemačke Aksel Ditman, brojni ministri i druge javne ličnosti.
I njihove službe za protokol, kao i državne službe, bile su uključene u proveru i odobravanje akreditacija. U jednom momentu, saopšteno je da će ulaz biti dozvoljen i novinarima koji nisu uspeli da se akredituju, ali žele putem svojih glasila da prenesu ovaj važan događaj. Samo je Stefan Cvetković ostao pred vratima Hemofarma. Verovatno zato što nije novinar.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.