недеља, 11. децембар 2016.



HANIBAL LEKTOR (psihopata)

Ekskluzivno saznajemo da lažni novinar ima ozbiljne mentalne probleme.
Psihijatri su ga oštro upozorili da se strogo pridržava propisne terapije, jer će u protivnom psihičko stanje dramatično da mu se pogorša što može da bude opsano za njega i okolinu.
Ono što je simptomatično, da u razvoju njegovog poremećenog uma, kažu zlobnici, je da su mu od rođenja prve reči bile ne mama i tata, nego Maki, Maki i samo Maki!!!
Odbio je da majčino mleko sisa nego hoće samo Makiju!!, ne može bez Makija, a ne može sa Makijem.
Tako i dan danas.Poslovica kaže što se grbo rodi vreme ne ispravi.Izrastao je u pravog HANIBALA LEKTORA (psihopatu), sa opsesivno destruktivnom fiksacijom i manijakalno nasilničkom prirodom.Biografija mu je bogata i jednostrana.
Sadrži samo laži , prevare ,
manipulacije , spletke,ucene,nasilje,mržnju,zlo... 
U petoj deceniji života nema nijednog dana radnog staža.Nigde nije radio i stvarao, ali zato bez stida i srama (a to su mu nepoznate kategorije) uz propratno pljuvanje govori o radu i moralu drugih.
Cilj HANIBALA LEKTORA, portparola ljudske gadosti je da, što i čini, sistemski kompromituje i kriminalizuje javne ličnosti u opštini i onda na toj osnovi da manipuliše sa neupućenima i primitivno – malograđanski nastrojenim ljudima.
Šireći zlo i mržnju ova jebiluda treba da zna da ko drugome jamu kopa sam će da u nju upadne !!!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.