петак, 16. децембар 2016.

LIGAŠI FIZIČKI NASRNULI NA PREDSEDNIKA SO BELA CRKVA


Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Bele Crkve, koji su u apsolutnoj manjini, ponovo su su zloupotrebili Skupštinu opštine Bela Crkva i pokušali da izazovu fizički sukob na sednici SO. Oni su neprimerenim i agresivnim istupima ponovo pokušali da skrenu pažnju javnosti sa činjenice da su njihovi aktivisti palili kuće i automobile predsednika SO Bele Crkva Marijana Aleksića i v.d. direktorke JKP "Belocrkvanski komunalac" Milice Vitomirov.
Nedolično i po svemu sudeći krajnje primitivno ponašanje odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Bele Crkve, nanosi ogromnu štetu stanovnicima 
Bele Crkve.
Predstavnici vlasti se izgradnjom nove industrijske zone, i brojnim drugim projektima trude da stvore pozitivo poslovno okruženje i otvaranje novih radnih mesta za svoje sugrađane.

Nažalost, opozicija čini sve kako bi neistinama i divljačkim istupima koje dovode do nepotrebnih incidentnih situacija , nanela štetu.
Divljačko ponašanje, koje je očigledno postalo prirodno stanje komunikacije i delovanja odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva, nanosi štetu isključivo Beloj Crkvi i belocrkvanima.
Pogledajte agesivnost odbrnika LSV i nepoštovanje Skupštine opštine Bele Crkva:




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.