петак, 16. септембар 2016.

LIGAŠKA PUDLICA PONOVO LAŽE I OBMANJUJE JAVNOST

Zloupotreba portala "Belocrkvanske novosti", koji sebe predstavlja kao glasilo svih stanovnika Opštine Bela Crkva, još jednom je dokazana na delu. Urednik portala, po nalogu starih drugara, ponovo jednostrano izveštava o događajima koji su od velike važnosti za političku situaciju u Beloj Crkvi.

Naime, poslanica Sandra Ristić (LSV) je zloupotrebila govornicu Skupštine AP Vojvodine za jeftin politički marketing, što je portal "Belocrkvanske novosti" preneo kao "senzacionalnu pobedu". 



Ristićeva je, po ko zna koji put, neosnovano napala legalno izabranu vlast u Beloj Crkvi. To nije tema koja zanima javnost. Stanovnike Opštine Bela Crkva zanima priznanje člana LSV da je bio politički instruisan da podmetne dva požara u kojima je uništena imovina visokih funkcionera SNS u Beloj Crkvi. To je tema o kojoj Ristićeva - ćuti.

Pomenuti portal jeste preneo pokušaj političke reklame belocrkvanskog LSV, ali nije preneo i odgovor Ristićevoj. Odgovorio joj je predsednik najbrojnije poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" Milenko Jovanov. 


- Pitanje koje ste postavili, vezano za rad Srpske napredne stranke u Beloj Crkvi, još jednom kažem, postavite u Beloj Crkvi. Ako niste primetili ovo je Skupština Vojvodine, a ne Skupština opštine Bela Crkva. Ko tamo glasa i ko tamo vlada, to su izabrali građani na izborima, a pošto Vi kažete da su to takvi ljudi, onda mogu da mislim samo kakva je Vaša lista bila kad su Vas ti takvi ubedljivo pobedili, odgovorio je Jovanov Ristićevoj.

Pogledajte i uverite se sami. Izraz lica Ristićeve govori više od hiljadu reči.



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.