уторак, 13. септембар 2016.

CVETKOVIĆ PRIZNAO DA JE VLASNIK 

"Belocrkvanskih novosti"!



"Belocrkvanske novosti" objavile su danas prvu stranu prvostepene presude, u čijem obrazloženju je Stefan Cvetković definitivno potvrdio da je njihov vlasnik. Ova činjenica najverovatnije će se već sutra naći u nekoliko desetina podnesaka za Osnovni sud u Vršcu, pred kojim mnogo ljudi traži odštetu od Cvetkovića zbog iznošenja neistina, rušenja ugleda, omalovažavanja i beskrupuloznog vređanja njih i njihovih porodica.


Cvetković je, objavljivanjem prve strane prvostepene presude, ponovo hteo da obmane javnost i da prikaže da tužilac Marjan Aleksić nije u pravu, te da mora da plati troškove njegovom advokatu Gordanu Medakoviću. Nesvesno, priznao je ono što mesecima pokušava javno da negira, a što je bitna činjenica u nekoliko desetina drugih predmeta. Cvetković bi trebao da zna da postoji i drugostepeni sud, koji će tek odlučivati po tužbi Aleksića. A da poštuje zakone i novinarsku profesiju, koje očigledno ne poštuje, trebao bi da zna da ne sme tvrdnje u medijima da zasniva na presudama koje nisu pravosnažne. 


Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da Cvetkovića nešto iznutra iritira i stvara mu potrebu da manipuliše i da ne govori istinu, te da mu je krajnja namera da dezinformiše javnost. Podsetićemo Vas na još jedan primer, koji je urezan u sećanje svih Belocrkvana. Kada je 1. decembra 2008. godine priveden u Policijsku stanicu u Beloj Crkvi, u svim medijima je objavljena njegova izjava u kojoj je tvrdio da je osnov privođenja njegovo "profesionalno delovanje protiv tajkuna"...Istina je da je bio priveden zbog prijave da je počinio krivično delo nasilje u porodici, što je potvrdila i Policijska uprava Pančevo. 
Cvetković je poznat i po tome što se sa neistomišljenicima - predstavnicima raznih političkih opcija, policijom ili privrednicima – obračunava putem medija koji nisu legalno prijavljeni u Registru javnih glasila Republike Srbije. Godinama je bez znanja sagovornika snimao i emitovao telefonske i druge razgovore, što je van svake etike i profesionalnih standarda. I danas svaki dan najavljuje da će činiti isto.
Ovakvim ponašanjem, Cvetković, poznat po tome što isključivo intervjuiše sam sebe, nanosi nesagledivu štetu novinarstvu, ali i Opštini Bela Crkva, koju, zbog izmišljenih afera, investitori zaobilaze u širokom luku.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.