четвртак, 4. август 2016.

AKTIVISTA LSV-a PALIO AUTOMOBILE I KUĆE FUNKCIONERIMA SNS-a U BELOJ CRKVI

autor 


Stanko Živanov, vozač kamiona u javnom komunalnom preduzeću "Belocrkvanski komunalac", u potpunosti je priznao nadležnim organima da je prethodne noći zapalio dva automobila ispred kuće direktorke komunalca Milice Vitomirov i da je pokušao da upali porodičnu kuću predsednika SO Bela Crkva Marjana Aleksića tako što mu je upalio masivnu drvenu kapiju, nezvanično saznaje portal ealibunar.



Prema izvorima bliskim istrazi, Živanov je rekao da je "popio koju" i da mu je "pukao film", ali se osnovano sumnja da je, kao član Lige socijaldemokrata Vojvodine (supruga mu je odbornica u SO Bela Crkva ispred LSV) bio instruisan da učini ovo krivično delo.
LSV je u Beloj Crkvi poznata po agresivnom ponašanju, što su više puta demonstrirali i pred očima javnosti, kada su napadima pokušavali da pred medijima odglume žrtvu. Njihovi rukovodioci u Beloj Crkvi, kako nezvanično saznajemo, agresivno nastupaju i prema odbornicima koji više ne žele da podržavaju njihovu politiku, ali se to još uvek drži podalje od javnosti.
S obzirom da se LSV ne miri sa gubljenjem pozicija u lokalnoj vlasti i javnim preduzećima, u kojima su zapošljavali kadrove poput Živanova, otvoreno je pitanje koliko je još takvih kojima će odjednom da "pukne film" kada u društvu pogrešnih ljudi "popiju koju"?

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.