четвртак, 30. јун 2016.

NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE ĐAKE 

autor 

Lokalna samouprava Bele Crkve, najuspešnije učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola, nagradila je tabletima i laptop računarima.


Za najuspešnije učenike, organizovan je prijem u Gradskoj kući, gde su ih ugostili predsednik opštine Darko Bogosavljević,  predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić i Boris Đurđev.
- Vi ste svojim znanjem, zalaganjem, kvalitetima zaslužili ove nagrade. Trud treba vrednovati. Učenici koji su među vama, a koji su završili srednje škole ići će na fakultete i to su ljudi koji će jednog dana voditi Belu Crkvu, a nadamo se da ćete i svi vi koji ste bili učenici generacije u osnovnim školama nastaviti njihovim stopama, istakao je predsednik Opštine Darko Bogosavljević.
Tamara Vlajkovac, učenica generacije "Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole", planira da upiše Agro ekonomiju.
- Računar koji sam dobila na poklon biće mi od velike koristi, ali mi i emotivno znači. Lepo je što nam je opština Bela Crkva dala podstrek da nastavimo sa učenjem, kaže Tamara.
Melanija Janucu, učenica je generacije TŠ“Sava Munćan“, nakon diplome turističkog tehničara, želi da se bavi dizajnom, i kako kaže, ponosna je zbog poklona koji je dobila.
Rane Munćan, učenik TŠ "Sava Munćan" na Republičkom takmičenju bravara, osvojio prvo mesto. Drugi razred srednje škole završio je sa svim peticama, a od lokalne samouprave na poklon je dobio aparat za zavarivanje.
- Mnogo mi znači ova nagrada, verujem da ću naredne godine osvojiti još nešto. Već pripremam radionicu jer veoma volim ovaj posao, kaže Rane Munćan.

Svi učenici koji su osvojili Vukovu nagradu dobili su po komplet knjiga.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.