среда, 15. јун 2016.

BRUKA I SRAMOTA ODBORNIKA LSV 

U SKUPŠTINI BELE CRKVE


Odbornici LSV u Skupštini Opštine Bela Crkva, predvođeni pokrajinskom poslanicom Sandrom Ristić, demonstrirali su krajnje primitivno ponašanje, sa jasnom namerom da opstruišu ili čak i prekinu zasedanje, kako ne bi bio usvojen završni račun ove opštine.



Oni su agresivno i nedolično, u maniru zavađenih baba na pijaci, pokušavali galamom i na silu da upravljaju događajima na zasedanju SO Bela Crkva, konstantno i glasno vršeći pritisak na predsedavajuće i odbornike većine.
Želeli su po svaku cenu da izazovu incident kako bi sprečili usvajanje završnog računa, što je Skupština po Zakonu obavezna da učini do 15. juna.

Skaradnim ponašanjem pokušavali su da isprovociraju vladajuću većinu, koja se, uprkos agresiji i bezobrazluku, ponašala u skladu sa poslovnikom o radu i na način koji dolikuje predstavničkom domu svih stanovnika Opštine Bela Crkva.
- Pojedini odbornici LSV, pošto su oni jedini u opoziciji, zloupotrebljavali su govonicu, prekidali rad i pokušavali bespotrebno da izazovu incidente, koristeći rečnik neprimeren zasedanju Skupštine. Smatram da je to nedopustivo i nadam se da će oni promeniti svoj nastup i biti korektni prema odbornicima i građanima koji slušaju prenos, istakao je Marjan Aleksić predsednik SO Bela Crkva.
Pogledajte deo pokušaja odbornika LSV da izazovu incidente na zasedanju SO Bela Crkva.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.