петак, 29. април 2016.

UPOZORENJE POLICIJI: Lažni novinar poludeo od ljubomore! 

 

Lažni novinar Stefan Cvetković, ljubomoran što su mu verenica Milena Tikić i njena rođena sestra Milica opčinjene automobilskim asom Dušanom Borkovićem iz Pančeva, započeo je najljigaviju kampanju koju je južni Banat doživeo.




Lažni novinar je napao aktuelnog evropskog prvaka na kružnim stazama i najboljeg srpskog automobilistu, koji je prošle godine ostvario najveći uspeh u karijeri i osvojio titulu u Evropskom šampionatu (ETCC).
Da podsetimo javnost, isto ovako, sa izmišljenim pričama, paranojom i agresijom, započeta je i drama jedne belocrkvanske porodice koju je ostavljeni Cvetković javno zlostavljao.

stefan


Cvetković je pravosnažno osuđivan zbog nasilja u porodici. Tokom sudskog procesa veštaci su mu otkrili psihijatrijsku anomaliju zbog koje je često agresivan i nasilan.
Pozivamo nadležne organe da prate objave Cvetkovića, kako bi na vreme sprečili zlostavljanje Cvetkovićeve nevenčane supruge Milene Tikić i njene rođene sestre Milice, sa kojom Cvetković često provodi vreme kada Milena nije tu. U to vreme Milena je sa jednim mladim paorom iz Uljme.

O Dušanu Borkoviću

O Borkoviću (31), aktuelnom šampionu Evropskog kupa turing automobila i dvostrukom nosiocu evropske titule, inače našem komšiji Pančevcu, pozitivno su pisali svi svetski mediji. On je istinski as automobilizma - na globalnom nivou. Na jedinstvenim uspesima u istoriji automobilizma Srbije, ali i na velikoj čestitosti, čestitao mu je i Novak Đoković.
Borković je nedavno u Vršcu javno podržao Premijera Srbije Aleksandra Vučića.
- Iskreno verujem da je put kojim Srbija trenutno ide pravi put i za nju najbolji. Kao automobilista koji se već godinama takmiči na evropskim i svetskim trkačkim stazama imao sam mnogo prilika da čujem i vidim kako nas ljudi sa strane doživljavaju. I moram da primetim da se slika o nama drastično promenila na bolje. Želim da tako ostane i u buduće i zato sam se odlučio na ovaj korak podrške politici koju vodi premijer Aleksandar Vučić. Moj cilj nije nikakva funkcija, ja sam profesionalni sportista i kao i do sada ugled svoje zemlje braniću dobrim sportskim rezultatima, govorio je Borković.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.