четвртак, 4. фебруар 2016.

 

NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE I VD DIREKTORI

POČELI SA RADOM


Novi predsednik opštine Bela Crkva i vršioci dužnosti direktora u javnim preduzećima i ustanovama stupili su na dužnost. Predsednik opštine Darko Bogosavljević kaže da je primopredaja dužnosti protekla u savršenom redu i da je u preduzećima ostvaren kontinuitet u radu.
Do promena je došlo i na rukovodećim mestima u nekoliko preduzeća i ustanova. Vd direktor JP Direkcija za izgradnju je Violeta Simić, vd direktor JATP je Rodoljub Petrović, Javnim komunalnim preduzećem "Belocrkvanski komunalac" rukovodi Darko Stanojev, a na čelu PU "Anđelka Đurić" nalazi se Rumenka Negrojević.
- Novoizabrani direktori su dobili rešenja i stupili na dužnost u ponedeljak. Primopredaja je protekla bez problema i u javnim preduzećima je ostvaren kontinuitet u radu. Novoizabrani članovi veća su Rajko Radojev za ruralni razvoj, Tamara Obradović Nikolić za resor komunalna delatnost i zaštita životne sredine, Borko Minić koji je zadužen za lokalni razvoj i Dragoslav Munćan zadužen za mesne zajednice. To su ljudi sa kojima već postoji odlična saradnja i koji će dati sve od sebe da postignu rezultate svako u svom domenu, ističe Darko Bogosavljević.
Prva sednica opštinskog veća koje čini devet članova biće održana naredne nedelje. Teme će biti projekti koji su u pripremi.
- Sastao sam se sa partnerima iz Rumunije, iz opštine Svinice i razgovarao o IPA projektu kojim je predviđena i adaptacija Doma kulture u Kusiću i potpisali smo pismo o namerama. Drugi deo istog projekta odnosi se na razvoj turizma, u tom segmentu planira se uređenje jedne od obala Vračevgajskog jezera u cilju razvoja ribolovnog turizma, kaže Darko Bogosavljević predsednik opštine Bela Crkva.
Sa istim partnerima konkurisaće se i sa projektom kojim će biti obuhvaćeno pokrivanje pijace u Beloj Crkvi i razdvajanje zelene pijace od prodaje mesa i mlečnih proizvoda.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.