субота, 27. фебруар 2016.

LAŽNI NOVINAR NA PLATNOM SPISKU TAJKUNA?

Autor :  feb 27, 2016

Lažni novinar, koji već mesecima na internetu zlostavlja, progoni i vređa opštinske funkcionere iz Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije, na platnom je spisku tajkuna koji se bavi poljoprivrednom - informacija je će informativni portal evršac ovih dana studiozno istražiti.


Istina je da u Beloj Crkvi postoji osuđenik za nasilje u porodici koji se lažno predstavlja kao novinar. Istina je i da je, tokom sudskog procesa za nasilje u porodici veštačenjem ustanovljeno da je "podeljena ličnost" (F-61). On mesecima, na internetu, zlostavlja, progoni i vređa opštinske funkcionere, članove SNS i JS i sve to deli putem društvene mreže Fejsbuk.
I njihove porodice, decu, žene, majke...provlači kroz mulj lažnih afera!
Belocrkvani nisu naivni. Znaju da lažni novinar iznosi apsolutne neistine o ljudima koje sugrađani uvažavaju. Pitaju se i do kada će to da traje, jer ostavlja ozbiljne posledice na sredinu u kojoj žive. Ko će da investira u Belu Crkvu, ako je vode ljudi kakvim ih lažni novinar pravi?
Zato, javno postavljaju pitanja: "Odakle mu, bre, ta silna 'kinta' za putovanja, automobile, Palma De Majorke, derbije Barselone i Reala, što je za nas smrtnike nepojmljivo, kao i sav taj silan luksuz bez da je i jedan dan negde radio?!".
A, sada, pretpostavljaju i o čemu se tačno radi!
Lažni novinar je, tvrde, a mi ćemo proveriti, na platnom spisku tajkuna koji želi da kontroliše belocrkvanski SNS i opoziciju, kako bi, za male pare, ili bez para, došao do hiljada hektara vredne državne zemlje u ataru belocrkvanske opštine.
- Lažni novinar je na platnom spisku tajkuna koji se namenjao stranaka, a sada "juri" SNS, dok opoziciji obećava, a garant mu je šteta koju lažni novinar nanosi Vučićevoj stranci, tvrde Belocrkvani, a evršac će ispitati.
Pitanje je zašto udruženja novinara koja "ne kleče" trpe ovakvo ponašanje i dozvoljavaju da se novinarska profesija prlja i sramoti na ovako dramatično ružan način? Zašto dozvoljavaju da se potencijalni ludaci, a dokazani nasilnici, lažno predstavljaju kao novinari?!
Gospodo iz novinarskih udruženja, Vi što "ne klečite", pročitajte OVDE, šta nepismeni lažni novinar iz Bele Crkve piše, pa prosudite sami da li je sudski veštak bio u pravu!
Pitanje je i kada će SNS i JS, ali i opozicija u Beloj Crkvi, shvatiti da su meta gramzivog čoveka, tajkuna koji upravlja lažnim novinarom i zlostavlja, progoni i vređa poštene ljude i njihove porodice?!
Belocrkvani se prisećaju i da su ti isti iz opozicije bili na meti lažnog novinara! Zar nije vređao i njihove porodice i izmišljao im afere? A, danas mu veruju i sarađuju sa njim? Ili se tajkun naobećavao "ćupova zlata"...
Pitanje je i da li tajkun ima "leđa" u belocrkvanskom SNS, nekoga ko mu je poverovao da će ga, u svoj svojoj gramzivosti - "uvažavati", možda, kao lažnog novinara?!
Magla se diže, odgovori će brzo uslediti.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.