недеља, 12. април 2020.

Dva negativana nalaza na korona virus kod juče testiranih

Dva negativana nalaza na korona virus kod juče testiranih


Prema poslednjem preseku, rezultati dvoje naših sugrađana koji su juče testirani na novi korona virus su negativni. Kako smo objavili, u subotu 11. aprila je potvrđen sedmi slučaj Covida-19 u Beloj Crkvi. U pitanju je muškarac star 46 godina.
Covid ambalunta izvršila je testiranje još tri naša sugrađana, a rezultate ćemo objaviti nakon dobijanja informacija od viših instanci.
Dakle, zaključno sa 12. aprilom do 09 časova, u Beloj Crkvi je registrovano sedam slučajeva Covida-19, a jedna naša sugrađanka je izlečena.
Još jednom apelujemo na sve, nemojte dozvoliti da vam neistinite i lažne vesti sa društvenih mreža unose strah i paniku. Informišite se iz pouzdanih izvora, preko registrovanih medija koji imaju obavezu da prenose zvanične i potvrđene podatke.
Istovremeno vas pozivamo da u ovim teškim vremenima budete odgovorni prema sebi i prema drugima, a to znači da u svakodnevnom životu poštujete mere preventivne zaštite koje je propisala Vlada Republike Srbije u skladu sa preporukom medicinskih stručnjaka.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.