четвртак, 9. април 2020.

LEPE VESTI: Naša sugrađanka izlečena od Korona virusa


LEPE VESTI: Naša sugrađanka izlečena od Korona virusa


Pacijentkinja koja je registrovana kao drugi slučaj Korona virusa u Beloj Crkvi, posle dva negativna nalaza otpuštena je sa Kliničkog centra Vojvodine i vraća se kući, gde će, na osnovu propisanih mera, provesti narednih 14 dana u samoizolaciji. Nakon isteka tog perioda, biće ponovo testirana na Korona virus, i ukoliko taj nalaz bude negativan, može da se vrati normalnim aktivnostima.
Pacijent kod koga je prvog potvrđen Covid-19 u našoj opštini, muškarac star 51 godinu, je u dobrom opštem stanju, i nalazi se i dalje u Kliničkom centru Vojvodine. Belocrkvanka stara 71 godinu koja je registrovana kao treći pacijent oboleo od Korona virusa, prebačena je sa poluintenzivne nege na Infektivno odeljenje KCV i takođe je u dobrom opštem stanju,  a naša sugrađanka stara 30 godina, koja je 6. aprila testirana pozitivno na Covid-19 je u odličnom stanju.
Još dvojica naših sugrađana testirana su na prisustvo Korona virusa i očekuju se rezultati testiranja. Apelujemo na sve naše sugrađane da se pridržavaju svih mera Vlade Republike Srbije i budu odgovorni prema sebi i drugima. Samo zajedno, uz poštovanje mera socijalne izolacije, možemo doprineti očuvanju našeg i zdravlja naših najmilijih.

#OstaniKodKuće

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.