четвртак, 7. јун 2018.

FK "BAK" POBEDNIK JUŽNOBANATSKE A LIGE



U poslednjem kolu Južnobanatske A lige na stadionu u Beloj Crkvi FK „BAK“ ubedljivo je pobedio FK „Crepaja“ sa 4:0. Osim osvajanja lige, fudbaleri su nakon osam godina omogućili povratak kluba u Vojvođansku ligu.
Utakmica je protekla u fer atmosferi. Protivnik je došao veoma motivisan, ali su igrali zatvoreno. Prvi gol postignut je greškom gostiju – autogol, drugi pogodak postigao je Saša Simić, treći Aleksandar Jovanović, a četvrti Jovica Motorov sa linije penala.
- Za nas je ovo istorijski uspeh, vraćamo se u viši rang takmičenja. Sistematski smo radili i plan se ostvario. Uprava kluba je prepoznala da to možemo da ostvarimo. Zahvaljujem svojim igračima koji su utakmice izneli na fantastičan način, upravi kluba i svim dobronamernim ljudima iz Bele Crkve koji su nas bodrili i podržavali. Želimo da zadržimo sve igrače, ali i da pojačamo tim kako bi mogli ravnopravno da se borimo u Vojvođanskoj ligi. Pripreme će početi 10. jula jer želimo da se što bolje pripremimo, rekao je Dejan Babić trener FK „BAK“.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.