среда, 14. март 2018.

DUŠAN MIHAJLOVIĆ USPEŠAN NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU


Na međunarodnom takmičenju u ronjenju na dah koje se održalo proteklog vikenda na bazenu sportskog centra u Brašovu, Rumunija, takmičar KPA „Bela Crkva“ Dušan Mihajlović je ostvario zapažen plasman.
U kategoriji ronjanja na dah bez peraja zauzeo je II mesto, rezultatom od preronjenih 99m, zatim III mesto u ronjenju na dah sa perajima, sa preronjenih 124m i IV mesto u statičkoj apnei u vremenu 04:02 min. U konkurenciji od 25 takmičara, Dušan Mihajlović je u ukupnom plasmanu zbirom u sve tri discipline zauzeo I mesto.


Odlični rezultati sa ovog međunarodnog takmičenja potvrđuju činjenicu da se Dušan Mihajlović nalazi u grupi ozbiljnih takmičara kada je u pitanju ronjenje na dah u bazenskim disciplinama.
Iskustvo sa ovog takmičenja značajno je za naredne pripreme i takmičenja koja ga očekuju, a sve u cilju da se u junu mesecu pojavi na Svetskom prvenstvu u apneaškim bazenskim disciplinama koje će se održati u Italiji, u organizaciji Svetske ronilačke federacije CMAS!
Da sve bude organizovano i nastup našeg takmičara bude siguran i u najboljim mogućim uslovima pobrinuo se član tima na ovom takmičenju instruktor ronjenja Dragan Perašević.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.