субота, 16. децембар 2017.

CRNI OBLACI SE NADVILI NAD VOJVODINOM, A EVO KADA ĆE PASTI SNEG



Prema najavljenoj vremenskoj prognozi krajem vikenda, pa postepeno do utorka cela Srbija će se zabeleti! Trenutno toplo i oblačno vreme će tokom vikenda zameniti kiša, a onda nas očekuju snežne padavine.
Danas će u našoj zemlji biti umereno, do potpuno oblačno, a posle podne i uveče mestimično sa kišom, uglavnom na severu i zapadu.




BEOGRAD
Na području Beograda sutra će biti umereno i potpuno oblačno, vetrovito i toplije, kasnije posle podne i uveče povremeno sa kišom. Duvaće vetar umeren, povremeno i jak, južni i jugoistočni.Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 16 stepeni stepeni.

 

NOVI SAD
U Novom Sadu danas oblačno sa povremenom kišom, koja bi već u toku noći mogla preći u slabiji sneg. Temperatura od 4 do 15 stepeni. Tokom vikenda očekuje se znatan pad temperature i zahlađenje.


SUBOTICA
U Subotici danas oblačno sa kišom, jutarnja temperatura od 2 do 12 stepeni Celzijusa. Sutra pad temperature i dalje sa kišom, dok će u nedelju biti znatno hladnije sa mogućim snegom tokom noći.
Na jugu Banata duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar sa udarima olujne jačine. I u narednim danima prognozira se slično vreme, oblačno i hladnije u većini mesta, mestimično sa kišom uz umeren, povremeno jak vetar.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.