среда, 8. новембар 2017.

PLJUNUO SI "JOVANE", RED JE DA POLIŽEŠ!



Broj uznemirujućih vesti na jednom FB profilu raste iz dana u dan. Tragom tih “vesti” rešili smo da proverimo informacije i ispostavilo se sledeće:
Kaže naš narod „Pljuni pa poliži“ kao sinonim za ljigavce koji olako daju kvalifikacije, i u pravu je narod, i sigurno bi naterao ljigavce da poližu, ali se ne zna koga, jer se kriju iza FB profila Bela Crkva vesti Jovan, i kukavički bez ijednog argumenta lažu narod. Evo dokaza, a „jovan“ neka proveri!
 
Da si čovek „jovane“ ne bi se skrivao iza lažnog profila, izađi iz mišje rupe na svetlost dana, zasuci rukave, daj da vidimo šta umeš, na koji način možeš da se dokažeš kao bolji od onih koje prozivaš! NE SMEŠ jer se plašiš da pogledaš pod svojim imenom ljude u oči. Takve osobe narod naziva ljigama, neljudima, ološem i protuvama jer život ispunjavaju time što ljude lažu.
Marjan Aleksić je kažeš „jovane“ ukinuo jednokratnu pomoć za novorođenčad!

Ne, Marjan Aleksić je bio inicijator uvođenja te pomoći!

Po 120.000,00 dinara dobila je svaka porodica sa novorođenim detetom od 1.jula 2015.godine i dobijaće i ubuduće jer Odluka opštinskog veća važi, poslednji Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja prava u oblasti finansijske podrške porodici sa novorođenom decom nosi datum 19.april 2017.godine i neće biti ukinuta dok je Marjan Aleksić u rukovodećim strukturama opštine.

Marjan Aleksić je insistirao i ostvario i besplatan prevoz učenika od 2013.godine, čudi me da „jovan“ nije rekao da je i to ukinuto?!

Marjan Aleksić se zalagao da od 2012. godine svi poljoprivredni proizvođači koji imaju registrovano gazdinstvo ne plaćaju tezge na pijaci u Beloj Crkvi!

Marjan Aleksić je insistirao da Centar za socijalni rad dobro vodi računa da niko ko ima uslova za socijalnu pomoć ne bude oštećen i da se jednokratna socijalna pomoć za lekove, putovanja kod lekara i druge slične potrebe redovno isplaćuje!

Marjan Aleksić je ostvario mogućnost lečenja kod lekara specijalista u Domu zdravlja Bela Crkva umesto da stanovnici opštine putuju u Vršac!

Malo li je „jovane“???
A šta si ti ljudima ponudio osim laži, pokvarenjaštine, svinjarija???

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.