уторак, 7. новембар 2017.

NE MENJAJU TIM KOJI DOBIJA




U nedelju, 5. novembra, u prostorijama Šah kluba “Bela Crkva”, održana je redovna godišnja sednica Skupštine kluba, koja je ujedno bila i izborna. Predsednik Stevan Grozdić podneo je izveštaj o radu kluba u proteklom periodu. Govorilo se o finansiranju kluba, kao i o takmičarskom delu.
Pred članove Skupštine postavljen je zadatak da izaberu predsednika i nove organe kluba. Pošto je, kako se moglo čuti od većine članova, Grozdić do sada ozbiljno i uspešno vodio klub, ponovo mu je poverena funkcija predsednika. Za sekretara kluba izabran je Vladan Jakovljević, a za blagajnika Miloš Popović, koji je i do sada obavljao tu dužnost.


U Upravni odbor izabrano je pet članova: Loran Tanasković, Nenad Živojinović, Vasilije Vasiljković, Slobodan Petrović i Miloš Popović. Nadzorni odbor će ubuduće činiti Mirko Andrejić i Goran Konstantin. Izabran je i kapiten, kao i njegovi zamenici, koji će imati za zadatak da formiraju takmičarsku ekipu za nastupajuća takmičenja. Kapiten će biti Nenad Živojinović, a zamenici će mu biti Zoran Nikolić i Pavle Vujaklija.
U nastavku sednice istaknuto je da je klub postigao zavidan rezultat, time što se plasirao na drugo mesto u ligi i time dobio šansu da se u narednom periodu bori za plasman u viši rang takmičenja. Ono u čemu su se svi prisutni saglasili, jeste činjenica da se mora više angažovati u formiranju stabilnog podmlatka kluba i dogovoreno je da se izradi strateški plan za postizanje ovog cilja. U svakom slučaju, klub je i tokom prethodne dve sezone dostojno predstavljao Belu Crkvu na svim turnirima i takmičenjima, na kojima su njegovi članovi učestvovali, na šta Belocrkvani svakako trebaju biti ponosni.
Šah klub u Beloj Crkvi osnovao je daleke 1932.godine Milenko Gerdec, ovaj klub bio je domaćin Međunarodnog turnira OPEN Bela Crkva koji je rejtingovan, i radi u kontinuitetu od osnivanja.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.