субота, 25. фебруар 2017.

 

BELOJ CRKVI ODOBRENA SREDSTVA UPRAVE ZA KAPITALNA ULAGANJA AP VOJVODINE

 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević uručili su danas ugovore za 68 projekata u 39 vojvođanskih gradova i opština i 11 institucija za koje je opredeljeno 1.4 milijarde dinara.


Sredstvima Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine nastaviće se radovi u industrijskoj zoni i nabaviti RTG aparat za bolnicu u Beloj Crkvi.
Na osnovu projekta kojim je lokalna samouprava opštine Bela Crkva konkurisala za sredstva opredeljena za lokalni i regionalni ekonomski razvoj Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je za treću fazu izgradnje saobraćajnica u industrijskoj zoni u Beloj Crkvi odobrila 23.766.892,40 dinara.
Predsednik opštine Darko Bogosavljević potpisao je danas u Vladi AP Vojvodine ugovor o sufinansiranju.
Specijalista psihijatrije dr Budiša Juga vd dir. Specijalne bolnice za plućne bolesti „Dr Budislav Babić“ potpisao je Ugovor o finansiranju nabavke RTG analognog aparata sa podnim nosačem cevi i sistemom za kompjuterizovanu adiografiju u iznosu od 7.380.000,00dinara.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović podsetio je prilikom dodele ugovora na činjenicu da je i u prethodnom šestomesečnom periodu Pokrajinska vlada za gotovo svih 45 opština na teritoriji Vojvodine izdvojila 1.8 milijardi dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.