понедељак, 19. децембар 2016.

UZURPATOR TIKIĆ FINANSIRA KRIMINALNO DELOVANJE ČLANOVA LSV?

Najpoznatiji uzurpator državnih oranica u Južnom Banatu, Dragan Tikić iz Parte, paor koji je sa svega četiri razreda osnovne škole, u najtežim godinama za srpski agrar stekao imovinu vrednu nekoliko miliona eura, finansira kriminalno delovanje članova Lige Socijaldemokrata Vojvodine u Južnom Banatu.
Porodica Tikić vična je agresiji i fizičkim napadima, što prenosi i na bliske prijatelje iz LSV, čiju kampanju su finansirali na izborima, kako novcem tako i drugim vidovima podrške. Izborni štab LSV bio je na njihovoj pumpi u Jasenovu, a podršku su im davali i kreiranjem neistina kroz blog "Belocrkvanske novosti", protiv kojeg se, pred Osnovnim sudom u Vršcu, vodi nekoliko desetina sudskih sporova.
Najbliži Tikićevi saradnici u Beloj Crkvi su Stefan Cvetković i Dušan Anukić, koji često u Dupljaji organizuju dočeke lidera LSV Nenada Čanka. Pre par godina, na jednom od ovih skupova, izbila je opšta tuča, u kojoj su glavni vinovnici bili upravo Tikićevi prijatelji.
Protiv Cvetkovića, poznatog po kreiranju lažnih afera, takođe se vodi nekoliko desetina sudskih sporova, koje izbegava uz pravnu pomoć Mede i njegovih recidiva u pravosuđu. Tome se nazire kraj. Poznat je i po brojnim izmišljenim incidentima, u kojima sebe, uz veštu montažu, predstavlja kao žrtvu.
Anukić je postao poznat po uličarskom ponašanju i serijskim pokušajima izazivanja fizičkih incidenata u SO Bela Crkva. On kao odbornik često snima sednice Cvetkovićevom kamerom, a kada nije zauzet režijom, onda je glavni glumac obesnih napada na funkcionere SNS, koji ovakvo ponašanje za sada podnose dostojanstveno i u skladu sa zakonom.
Anukić agresivno ponašanje, koje je zaštitni znak Tikićeve ekipe, demonstrira i kao ribočuvar u JP "Vojvodina Vode". Pre par dana je na čamcu porodice Milenković razvalio spremnik i ukrao dva džaka ribarskih mreža i vesla, a onda je očevidcima rekao da im poruče da će im zapleniti i čamac ako se ponovo ne učlane u LSV.
Oni i druge podstrekuju da fizički ugrožavaju funkcionere i članove SNS i uništavaju njihovu imovinu. Da podsetimo, aktivista LSV Stanko Živanov podmetnuo je požar na kući i dva automobila, u vlasništvu funkcionera SNS, a potom dao i izjavu nadležnim organima kojom je priznao da je bio instruisan i da je krivična dela počinio jer je žrtva kampanje njegove partije protiv SNS.
Podsetićemo i na pokušaj Milana Tikića da automobilom usmrti bivšeg glavnog i odgovornog urednika portala evrsac.rs Aleksandra Čupića, koji se u Parti nalazio na radnom zadatku. Posle incidenta, blog lažnog novinara Cvetkovića, kojeg dokazano finansira porodica Tikić, insinuirao je da je Čupić izazvao incident, a potom su i najavili likvidaciju Čupića. Radi istine, Milan Tikić je u potpunosti priznao krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.