недеља, 11. септембар 2016.

URGENTNO: BELOCRKVANSKI TOBDŽIJA/FURUNDŽIJA LJUT NA LOKALNU VLAST

Nepismeni kvazi novinar, poznat po šizofrenim intervjuima u kojima ispituje sam sebe, jer niko sa njim neće da govori, ozbiljno je ljut na lokalnu vlast u Beloj Crkvi. Ne može da dobije uslove da organizuje LGBT paradu. Zato laže, kleveće i izmišlja. Prema dobro informisanim izvorima, ovaj nasilnik je pripadnik LGBT pokreta. To je njegovo pravo i niko mu to ne osporava. Frizeraj je samo paravan za tobdžiju/furundžiju.



Međutim, kada je nedavno pao sa motora i povredio se, završio je u Urgentnom centru u Beogradu. S obzirom da nema zdravstveno osiguranje, zbog duga državi od preko 2.5 miliona dinara, morao je prijateljima da se obrati za pomoć.

Kako saznajemo, lažov je prevario i sebi bliske. Pomogli su mu da podmiri bolničke troškove, a on je obećao da će u Beloj Crkvi napraviti paradu ponosa. Obećao je iako je znao da ne postoje uslovi. Sada je ljut na lokalnu vlast, umesto da bude ljut na sebe, jer je ponovo spletkario, lagao, bio nasilan prema drugima (osuđen za nasilje u porodici) i nepismeno intervjuisao sam sebe.

Ko još veruje ovom korumpiranom prevarantu, koji se prodaje za tubu vazelina?

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.