петак, 25. новембар 2016.

LJUBAVNICI PRETIO SMRĆU!







BELA CRKVA - Porodične svađe i maltretiranje neretko se završavaju tragičnim ishodom. Vapaje i žalbe ugroženih supruga najčešće niko ne čuje, a kad svađe kulminiraju žestokim fizičkim nasiljem, obično
BELA CRKVA - Porodične svađe i maltretiranje neretko se završavaju tragičnim ishodom. Vapaje i žalbe ugroženih supruga najčešće niko ne čuje, a kad svađe kulminiraju žestokim fizičkim nasiljem, obično bude kasno. Slučaj iz Bele Crkve od pre dva dana opominje, a nažalost, akter porodičnog nasilja je naš kolega - novinar.Naime, Stefan Cvetković, glavni urednik i direktor televizije TNT iz Bele Crkve, prekjuče je u tri navrata pretio smrću svojoj nevenčanoj supruzi Jasmini Stanojević i njenoj majci. Cvetković je prethodno istog dana bio priveden istražnom sudiji opštinskog suda u Beloj Crkvi Miodragu Šinžeru na osnovu krivične prijave Stanojevićeve zbog maltretiranja. Jasmina je u krivičnoj prijavi navela da su ona i Cvetković nedavno raskinuli vezu dugu 15 godina jer se Cvetković fizički i psihički iživljavao nad njom. I, mada je sudija Šinžer Cvetkovića pustio na slobodu uz upozorenje da se ne približava Jasmini, on je tri puta dolazio pred kuću Stanojevića i pretio.

- Moja bezbednost je veoma ugrožena. Shvatite to kako hoćete, ali ne smem ništa više da vam kažem - rekla je Jasmina Stanojević juče Kuriru.

Njene komšije posvedočile su da je Cvetković dolazio i pretio, ali niko od nadležnih nije reagovao:

- Vikao je da ima veze u Beogradu, da mu niko ništa ne može, kao i da će da ubije Jasminu. On i nije novinar, zaklanja se iza nekih nevladinih organizacija i navodnih udruženja novinara, čiji nije ni član - rekao nam je jedan od komšija.

Cvetković je u svom iskazu sudiji Šinžeru demantovao da je ikada maltretirao Jasminu, ali je priznao da su bili intimno bliski poslednjih 15 godina:
- Ali, nismo bili u vanbračnoj zajednici. Moja prva supruga je Tanja, a trenutno sam oženjen Ivon, koja živi u Frankfurtu na Majni.

Potom je beogradskim medijima telefonom javio da je uhapšen:
- Policija me je srela na ulici i bez ikakvog objašnjenja saopštila mi da sam priveden - izjavio je Cvetković.
Sudija Šinžer juče nije zvanično za Kurir hteo da odgovori na pitanje da li zna da je Cvetković ponovo pretio Jasmini Stanojević, niti zašto je posle njene krivične prijave Cvetkovića pustio na slobodu.

NISAM PRETIO, SVE LAŽU
 

Cvetković je demantovao sve optužbe na svoj račun:
- Pretnjama se ne bavim, nema potrebe da bilo ko kome preti. Suština je da, da je bilo kakvih ozbiljnih pretnji, mera zatvaranja ne bi bila ukinuta rešenjem. Nije istina da je istražni sudija naložio da joj ne prilazim, to je notorna laž. Morao sam da angažujem branioca zbog lažnog prijavljivanja.
Novinar u problemima
Cvetković je direktor i glavni urednik TV TNT u Beloj Crkvi koja je, kako tvrde njegovi sugrađani, već duže vreme u finansijskim problemima, a zbog neplaćenog poreza i dažbina Cvetković ima nekoliko sudskih sporova. U žižu interesovanja srpske javnosti dospeo je kad je pustio snimak policajca koji u jednom belocrkvanskom kafiću uživa marihuanu. 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.