петак, 6. мај 2016.

UREDNIK PORTALA EVRŠAC PREŽIVEO POKUŠAJ UBISTVA

Autor :   





Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu, uhapsili su danas M.T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je u okolini Vršca namerno vozilom udario oštećenog, koji je se nalazio pored kolovoza. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija južnog Banata.
 
I bila bi ovo samo još jedna vest iz crne hronike, da nije u pitanju nameran napad na glavnog i odgovornog urednika portala evršac Aleksandra Čupića, na koga je, sa očiglednom namerom i na očigled svedoka, automobilom naleteo pomenuti M.T. Za nas, ovo je pokušaj ubistva.
Naš portal već mesec dana objavljuje istinu o "političarima", "biznismenima", "moćnicima"... Pozivamo nadležne organe da pročitaju naše tekstove i reaguju u skladu sa zakonom. Ništa više od toga. 

- Znam da ih istina boli - neću prestati da pišem. Istina pobeđuje, poručuje glavni i odgovorni urednik portala evršac Aleksandar Čupić. 





Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.