понедељак, 2. мај 2016.

UPOZORAVAMO JAVNOST: Prolupao lažni novinar Cvetković!

autor 

Lažni novinar Stefan Cvetković potvrdio je ono što su stručnjaci odavno zaključili - lud je sto posto!


U naletu bolesti, koja se manifestuje kroz dvojnu ličnost, napravio je intervju sam sa sobom, jer je ostao bez drugih sagovornika. A pisanjem velikim slovima, totalno nepismeno, doslovce je potvrdio nezaustavljive nastupe agresije, mržnje i paranoje. Vreme mu je da promeni terapiju. Sve u svemu, dok priča sam sa sobom, naziva se "uglednim", što je kontradiktorno sa celim njegovim životom.
Cvetković je progonitelj koji je, kao što svi žitelji Bele Crkve znaju, osuđen za nasilje u porodici. Tukao je nevenčanu suprugu na ulici, montirao joj lažne porno klipove i mazao kuću izmetom. Ona nije jedina Belocrkvanka koju je ovaj manijak progonio, maltletirao, vređao i uništavao joj život.




stefan

Već dve decenije on progoni i svaku belocrkvansku vlast, bez obzira ko je u pitanju. To čini zato što mora. Cvetkovića u dužničkom ropstvu drži finansijer Lige Socijaldemokrata Vojvodine, uzurpator državnog zemljišta Dragan Tikić, polupismeni paor sa svega četiri razreda osnovne škole. Plaća ga 500 dinara dnevno i diktira mu šta da piše.
Cvetković i Tikić su pokušali na ovim izvorima da infiltriraju svoje kadrove u Srpsku Naprednu Stranku, kako bi i u budućnosti uticali na odluke vezane za državno zemljište, ali i kako bi prikrili tragove dosadašnjih zločina prema Beloj Crkvi. Srpska Napredna Stranka je prozrela ove nitkove. Narod je zato podržao SNS sa više od 51 odsto glasova na lokalnim izborima.
Veza Tikića i Cvetkovića funkcionisala je tako što je Cvetković izmišljao afere i skretao pažnju javnosti dok je Tikić, preko svojih pulena iz LSV i DS, radio sa državnom zemljom šta je hteo.

stefalsv1

Cvetković je pravio mitinge pred gradskom kućom sa sve ozvučenjem, pravio je umrlice Bele Crkve, izmišljao performanse sa ljudima koji se sa koferima sele u Rumuniju, pravio je lažne štrajkove, štrajkovao je glađu u gradskoj kući...
U svakom od tih performansa činio je samo jedno - srozavao je i blatio našu Belu Crkvu.
Setite se izmišljene priče o zagađenoj vodi i izmišljene priče o groznici sa Nila na jezeru! Setite se, sada, svega što je ovaj paćenik činio, a što je Belu Crkvu koštalo dolaska investitora i otvaranja novih radnih mesta.
Cvetković je Belu Crkvu načinio nepoželjnom destinacijom!
Zato, kada ga sutra vidite, pređite na drugu stranu ulice. Agresivan je i zaslepljen mržnjom, jer Bela Crkva dobro zna kakav se ludak krije iza lažnog novinara Stefana Cvetkovića. Pozivamo zdravstvene ustanove u Vršcu i Kovinu da ga hitno hospitalizuju, pre nego što povredi sebe ili nekog drugog.

Nastaviće se...
Istina pobeđuje!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.