уторак, 24. мај 2016.


ALMEX DOO PODNELO PRIJAVU PROTIV STEFANA CVETKOVIĆA 

Autor :   


Privatno preduzeće Almex doo iz Pančeva podnelo je danas prijavu protiv Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve zbog iznošenja neistina na internetu.


Cvetković, koji se predstavlja kao "ugledni novinar", vlasnik je medijske firme koja je državi dužna više od 2.5 miliona dinara i sklon je širenju dezinformacija.
Almex doo je privatno, porodično preduzeće koje postoji više od dve decenije. Osnovano je 1992. godine u Crepaji, a od 1995. godine nalazi se u Pančevu. Glavna delatost kompanije je poljoprivredna proizvodnja: ratarstvo (proizvodnja kukuruza, šećerne repe, pšenice, soje, suncokreta, lucerke, graška, boranije, kukuruza sećerca, semenskog kukuruza i suncokreta) i stočarstvo (proizvodnja svinjskog i goveđeg mesa i sirovog kravljeg mleka). 

Oblasti poslovanja obuhvataju i skladištenje, transport i trgovinu poljoprivrednim proizvodima, prodaju i transport naftnih derivata, proizvodnju skroba, stočne hrane, prodaju poljoprivredne mehanizacije, prodaju rezervnih delova i servisiranje poljoprivredne mehanizacije.
Almex doo je lider u prodaji poljoprivredne mehanizacije i jedan od najznačajnijih poljoprivrednih proizvođača u zemlji. Od 2001. godine jedini su ovlašćeni uvoznici mehanizacije renomiranog nemačkog proizvođača CLAAS, a budući da kompanija ima dugogodišnju poslovnu saradnju sa partnerima iz Nemačke, Italije, Danske, Švedske, Francuske, Austrije, Holandije, zastupamo i poznate svetske proizvođače poljoprivrednih mašina kao što su Holmer, Caffini, Vogel noot, Lemken, Kockerling, Garspardo, Oehler, Machio, Rauch i Bergman.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.