уторак, 5. април 2016.

ČLANOVI KPA BELA CRKVA POSTAVILI NOVI NACIONALNI REKORD


Članovi KPA "Bela Crkva", na CMAS Otvorenom Prvenstvu Srbije u ronjenju na dah u disciplinama statička apnea i dinamička apnea sa i bez peraja održanom u Nišu, ponovo su bili na pobedničkom postolju. Takmičili su se klubovi iz Rusije, Hrvatske i Srbije.


Proteklog vikenda na zatvorenim bazenima Sportskog Centra "Čair" u Nišu održano je Otvoreno prvenstvo Srbije u bazenskim disciplinama ronjenja na dah - statičkoj apnei i dinamičkoj apnei sa i bez peraja.
Izuzetan takmičarski nastup ostvarili su članova KPA "Bela Crkva", a pre svih Dušan Mihajlović koji je postavio novi nacionalni rekord u ronjenju na dah sa perajimma. Dušan je preronio 155,6 metara što je bilo dovoljno za osvajanje 2.mesta u Internacionalnom delu prvenstva i 1. mesta u nacionalnom delu.
Dušan je osvojio i 1. mesto u disciplini ronjenja na dah bez peraja preronivši odličnih 110.8m.
U istoj disciplini bez peraja Oliver Jankulov je osvojio je odlično 3.mesto, a u ronjenju sa perajima 4.mesto u nacionalnom delu prvenstva.
Jasna Gera je upotpunila pobednički nastup osvajanjem 3.mesta u statičkoj apnei i 3.mesta u dinamičkoj apnei bez peraja u nacionalnom delu prvenstva.
Takmičarsku ekipu činili su još Milan Perašević i Ivan Stošić. Na ovom takmičenju jedan od sudija bio je iz Bele Crkve. Petar Marković nacionalni CMAS sudija, član KPA "Bela Crkva" sudio je u sve tri discipline, što predstavlja veliko priznanje klubu iz Bele Crkve.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.