среда, 16. март 2016.

U BELOJ CRKVI PROGLAŠENE JOŠ DVE LISTE ZA LOKALNE IZBORE


Opštinska izborna komisija u Beloj Crkvi proglasila je, pod rednim brojem 6., listu "Dveri - Demokratska Stranka Srbije" i pod rednim brojem 7. listu "Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma".

Kandidati za odbornike Jedinstvene Srbije na predstojećim lokalnim izborima, na čelu sa predsednikom Opštinskog odbora Nenadom Živanovićem i čelnim ljudima Pokrajinskog odbora JS Srđanom Kruževićem i Goranom Gonđa, predali su listu kandidata za odbornike.
- Nije bilo potrebe da žurimo, u samo tri naseljena mesta prikupili smo 350 potpisa. Na listi se nalazi 11 žena, zastupljeni su predstavnici svih naseljenih mesta sa područja opštine i gotovo sva zanimanja od poljoprivrednika, do lekara. Vodićemo pozitivnu predizbornu kampanju, govorićeno o onome što smo ostvarili, i o planovima jer iza nas je puno dela koja govore sama za sebe, a planovi su još veći, rekao je Nenad Živanović predsednik OO Jedinstvene Srbije.
Upitan da li će i kako Pokrajinski odbor JS pomagati u toku kampanje članovima u Beloj Crkvi, Srđan Kružević je rekao:
- Što se tiče predizborne kampanje Pokrajinski odbor JS očekuje pomoć od Bele Crkve, jer ćemo pozajmiti ono što je ovde urađeno, pričaćemo o njihovim uspesima građanima Vojvodine. Bela Crkva je pokazala da nije samo Jagodina grad u kom možemo da sprovodimo program, ono čime se mi u Vojvodini najviše ponosimo je socijalni program koji je Jedinstvena Srbija sprovela u Beloj Crkvi, davanjima građanima njihovog novca kojim je lokalna samouprava upravljala. Prioritet je dovođenje investitora u Belu Crkvu, a za to će nam biti potrebna velika podrška građana, rekao je Kružević.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.