петак, 25. март 2016.

  PRIPREMAJU ZANIMLJIV PROIZVOD ZA LETO


Članice udruženja "Vredne ruke Bele Crkve" uselile su se u nove prostorije i intenzivno rade u saradnji sa TOO na pripremama za predstojeću sezonu. Osim klasičnih suvenira od ovog leta u ponudi će biti i heklani šeširi i kupaći kostimi.


Udruženje "Vredne ruke Bele Crkve" postoji šest meseci, a već su za njima brojne prodajne izložbe, učešće u humanitarnim akcijama i na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde su njihovi proizvodi izazvali veliku pažnju.
Planova za predstojeću sezonu ima puno, najzanimljiviji su svakako heklani kupaći kostimi.
- Želimo da uz šešire gošćama u toku turističke sezone ponudimo i heklane kupaće kostime. Pregovori sa dobavljačem iz Turske za elstični konac koji se ne tegli su u toku, a mi smo spremne da počnemo sa radom, kaže Biljana Bovan.
Na prvoj reviji heklanih kupaćih kostima koju planiraju u toku turističke sezone, modeli će biti Belocrkvanske mažoretkinje.
- Osmislile smo i eksponat, ali ćemo temu držati u tajnosti do Karnevala, nudimo pomoć i u izradi drugih eksponata u želji da se odužimo lokalnoj samoupravi koja nam je obezbedila prostor za rad i izlaganje proizvoda i uvek nam izlazila u susret, kaže Svetlana Mihajlović predsednica udruženja.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.